Mindre lyckad start!

Hejsan.
Hoppas att ni har vaknat på ett bättre sätt än vad vi har gjort?! Jag och smågrabbarna befinner oss inne i stan hos mina föräldrar. Älsklingen befinner sig på sjukhuset. Han har haft problem med magen i några dagar nu och imorse fick han nog och ringde sjukvårdsrådgivningen. Där fick han beskedet att han fick komma upp på en gång.
Så någon frukost för min del blev det inte, bara på med lite kläder och sen fick hela familjen hoppa in i bilen. Lämnade av pappa på sjukan och sen for vi hem till mamma och pappa.

Här sitter vi nu och väntar på att få ett besked vad det kan vara. Proverna ska vara klara om en stund. Då hoppas vi alla på att få ett svar. Hoppas bara det inte är magsår!?
I väntan på besked ska jag ta mina prinsar till stan. Måste köpa kortbyxor till Melle. Han har inga som passar, allt hemma är ju köpt till förra sommaren =) Han var ju lite mindre då...Kansken är dumt att köpa det idag, med tanke på att det är sista dagen det ska vara varmt på ett tag. Men senare idag är det kalas och då kan det vara skönt för honom att ha shorts på sig. Alla kusinerna kommer nog att röja järnet här hemma då =p

Nej dags att röra sig in mot staden. Ska njuta av solen och värmen, den ger energi. Och det kan vara något som kan behövas framöver beroende på hur älsklingen kommer må?!
Önskar er en underbar lördag!


Kommentarer
Angelica säger:

Men nej vad tråkigt!

Vi håller tummarna för Pille! Hälsa från oss!

Kramar

2010-05-22 | 12:10:57
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback