Nu är prinsen hemma igen!

Aldrig trodde jag att det gick att sakna Melle så mycket. Hur ska det här gå när han börjar på dagis??!! =) Kommer ju att dö av att inte ha honom hemma. Men som tur är kommer det bara vara några timmar om dagen och det ska jag nog klara!?
Han har i allafall haft det bra hos mormor & morfar. Han har lekt och busat för fullt. Även varit ute en hel del, gungat och dragit sin vagn helt själv. Så nu får man nog säga att han är en stor och duktig kille =)
Lättad att höra att han sovit bra inatt. Första natten borta från sin egen säng. Och andra gången som vi inte varit hemma under natten. Det är minst lika stora steg för oss som föräldrar, som det är för Melle. Men att höra hur duktig han varit gör nog att vi alla växer.


Melvin lekandes ute på "tomten". Att få vara ute och upptäcka saker är väldigt roligt just nu. Om han fick välja skulle han nog kunna vara ute hela dagarna.
Blev även att inviga nya mössan från Villervalla. Köpt för 50 % i fredags och den passar jackan så bra =D Roligt även att brorsan fick en likadan att ha till hösten. Kommer matcha varandra perfekt ;-)

Var en trött kille som vi kom hem med. Och efter lite bus på grannens gräsmatta gick vi in. Kan lova att det inte tog många minuter innan han somnade så gott i sin säng. När han vaknar blir det bad ochh hemmagjord pizza =) Riktigt mys efter att ha varit borta så länge från varandra.
Under tiden som han sover nu ska jag tvätta en maskin med tvätt. Måste bädda in nytt i sängen. Att sova tätt med en bebis blir väldigt varmt och svettigt ;-)

Ha en underbar söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback