Nu har jag checkat ut!

Idag var det sista besöket på Storken. Helt sjukt vad fort 9 månader har gått. Om 8 dagar har vi en ny liten bebis...om inget händer tidigare ;-)
Gíck bra idag, sista checken. Vikt, har nu gått upp 10 kg men det känns som mer. Kanske är för att magen är så stor =) Hjärtslagen lät starka och fina. Men det är mina järnvärden som fortfarande spökar lite. Så dom sista dagarna nu är det fokus på att få upp värderna. Massor med järnberikad mat och brustabletterna morgon & kväll.
Något förlossningsbrev blev det inte. Det som redan skrivits duger gott och väl. Är mest till för om det blir en "vanlig" förlossning.
Fick även med mig två goodiebags hem. Längtat efter dom ända sen jag skrev in mig. Minns att det var så mycket skoj i dom. Fick likadana när vi väntade Melle. Så nu har vi blöjor så vi klarar oss i början =)
Var nästan lite sorgligt att säga hejdå till alla när jag gick. Men fick lova att höra av mig nästa vecka så dom får veta att allt gått bra.

Tackar för mig nu. Imorgon väntar ännu en dag med massor av mys. Idag var det fika med Ramona och imorgon är det Sofie. Skönt att fylla dagarna med saker, så den här veckan också går ;-)
Sweet dreams!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback