På upptäcksfärd!

Dagen i lekparken bjöd på mycket kul. Träffade lite mammor med barn i samma ålder som Melvin. Roligt att se vilka barn som bor här i området. Det är säkert dom Melle och Mille kommer leka den del med under uppväxten. Hoppas på det i allafall =)

Invigde dom nya byxorna idag. Och så bra det gick att leka när man inte behöver oroa sig för att smuts och sand ska hitta in överallt. Det gick fint att krypa och sätta sig i sanden. Även skönt för mamma att slippa borsta sand ;-)
Blev en hel del gungning. Är det första lillkillen gick till och så fort jag lyfte ur honom blev han så arg. Men efter lite mutning med hinken och spaden gick det bra. Då åkte han lite rutschkana och lekte. Han var så söt där han klättrade runt i huset =)


Melle är riktigt duktig på att flörta. Och flera gånger under tiden han gungade var han tvungen att göra det =)

 
Min härliga skrutt på upptäcksfärd i lekhuset =)

Nu vankas det middag här i huset. Melle är heltokig och kan INTE vänta på maten. Rå falukorv och potatis hade han lätt kunnat äta just nu. Men han får vänta lite till...

Puss & Kram!


Kommentarer
Angelica säger:

ååå det ser härligt ut!! man får ju passa på när dom säger att det ska bli regn och blåst i helgen... hoppsa ni får en mysigt helg som tre. SNART är ni ju fyra!!! yey :)

kramar

2010-05-06 | 22:28:46
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback