Pannkakslunch

Här har lördagen bjudit på playdate med Sofie och barnen. Det har bjudit på lek, bus, skratt och lite tårar. Precis som det ska vara när barn leker =)
Till lunch stekte vi massor med pannkakor. Barnen åt som dom aldrig sett mat förut. Alltid tacksamt att göra pannkakor när man har barn. Finns nog inte en unge som inte äter det!?
Var en härlig start på den här lördagen och roligt med sällskap eftersom älsklingen har J idag. Tack underbara Sofie, Agnes och Alfons för att ni kom hit och förgyllde vår lördag!


Om en stund ska jag och grabbarna åka och köpa ett par gummistövlar till pappa. Han behöver det idag när dom ska fortsätta med altanbygget. Är lite lervälling på baksidan ;-)
Till hjälp har han sin pappa, som vi ska hämta upp efter vi köpt gummistövlar. Han stannar på mat ikväll och äter man gott måste man dricka gott med ;-) Så då passar jag och grabbarna på att hämta honom stamtidigt som Chirstian slutar.

Skulle behöva lägga mig ochh vila lite. Vaknade tidigt imorse av en pigg Melle och sen har jag en huvudvärk som vägrar ge med sig. Har haft den sen Mille föddes. Tror det har med min järnbrist att göra. Hjälper inte med att jag äter extra tillskott. Får bli att ringa storken snart om det inte vill gå över.

HAPPY lördag!


Kommentarer
sofie säger:

tack själv vännen! känner mig myckte lyckligt lottad som har en så fin vän som du! hoppas ni får en mysig kväll nu. kram

2010-05-29 | 15:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback