Promenad och en liten nap!

Dagens första inlägg kommer sent. Men idag har datorn fått ligga stängd. Har verkligen tagit söndag, gjort det som fallit mig in. Skönt med sådana dagar ibland. Dagar då kalendern är helt blank.
Tog med mig grabbarna på en långpromenad innan vi åt lunch. Blev en sväng till Ö&B för att handla några småsaker. Sen dom bygggde om därute finns det nu en bra väg att gå på. Tidigare när jag jobbade där för måååånga år sedan fick man gå sista biten på bilvägen =)
Vi hälsade lite på Ramona som jobbade dagen till ära. Skönt att kunna träffa henne och prata lite. Sen var hon snäll och höll mig sällskap när jag var tvungen att mata Mille. Vilka minnen jag fick när jag satt där i lunchrummet. Är ju genom Ö&B som jag lärde känna henne. Det finns många crazy minnen från den tiden ;-)
När vi kom hem hade pappa fixat lunch. Han är lite piggare idag och vi håller tummarna för att det går åt rätt håll nu!? Måste varit något sömnmedel i maten för både jag och Melle blev trötta efter maten. Hann med att ge Mille lite mat sen somnade alla utom pappa.

Nu är pappa och Melle ute och gungar. Jag och Mille blev kvar inne. Hade tänkt att hinna med och ta en dusch innan dom kommer in. Blev lite varm av promenaden tidigare idag, blir lätt det sen Mille kom =)
Ha en fortsatt trevlig söndag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback