Sorterat & rensat!

Vilket ryck vi fick. Har gått igenom alla lådor och skåp i köket på förmiddagen. Slängt en massa torrvaror som gått ut och organiserat. Nu har vi bra översikt och ser vad som finns och inte finns. Blir en sväng till IKEA någon dag och inhandla lite förvaringsburkar. Mycket smidigare att förvara torrvaror i. Hade några saker som fortfarande är i förpackningar men det är ingen brådska.
Även skåpen har det flyttats om lite i. Har nu alla ungsformar på ETT ställe, inte fyra olika skåp. Och flyttade även ner dom i en låda under hällen, så det blir lätt att komma åt. Allt för att slippa dra fram stolar att klättra på =)

Pojkarna sover fortfarande. Melle har slagit till med att sova i snart tre timmar. Han vaknade nog lite för tidigt idag, 05.30. Åt frukost, lekte lite men vid 07.30 var han redo att somna. Men tyvärr är han lite envis och skulle mysa i pappas knä.
När han vaknar ska vi äta lite lunch och sen ska jag och Melle åka och köpa lite nya blommor. Mina murgrönor har blivit spökträd. Angripna av löss som bor i något nät. Och jag som tagit så väl hand om dom för att slippa just det. Nej fy och usch sådana blommor vill jag inte ha hemma.

Dags att fixa lunch och sedan lite mys med min stora kille =D Bara han och jag 


Kommentarer
Angelica säger:

Vad härligt! Kommer du hit och rensar hos oss sen? ;)

2010-05-13 | 19:42:19
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback