Månsan

Välkommen FARS DAG!! Idag ska alla pappor firas och det har vi gjort här hemma. Men idag blir det bara ett kort, presenten fick pappa i veckan =)
Barnen är på topp humör och leker glatt ihop. Buddah tycker inte om när Melle lämnar honom. Han blir ledsen och slutar inte att sura förän brorsan är i närheten igen. Det ger verkligen så mycket att se, kärlek & värme. Äkta syskonkärlek!

Är det någon mer än jag som njöt av Måns Zelmerlöw på nyhetsmorgon!? Att höra honom sjunga julsånger får mig att längta till mörka kvällar med tända ljus, ett tjockt snötäcke och glögg med lussebullar. Hans skiva kommer att gå varm här hemma i år!

Idag ska jag och grabbarna eller alternativt en av grabbarna åka på middags hos mina föräldrar. Mamma har gjort sin berömda kallops =D Älsklingen blir kvar hemma med sin pappa som kommer hit på fika. Det är därför vi får se om Melle eller Mille stannar kvar och håller dom sällskap.
Så idag firar jag min man som är världens bästa pappa, min egen pappa som är också världens bästa pappa och min svärfar som är världens bästa pappa och självklart svärfar!

Ha en fin och härlig dag, speciellt alla NI pappor därute! Detta är ER dag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback