Panik puder!

Just så sa älsklingen till Melle i lördags. Ni kanske minns det första snöovädret vi hade för några veckor sedan?! Vi trodde då att det skulle bli en vinter inne för oss eftersom Melle var så ledsen när vi var ute. Men nu vet vi att det var för att det blåste så mycket. Ingen gillar ju snö i ansiktet ;-)

Idag är det måndag igen, en stressig vecka. Mycket som ska hinnas med till Milles dop på lördag. Men vi kommer lyckas, med lite hjälp av nära och kära...som alltid =)
Första advent med på söndag. Jag ställer mig frågan vart tog november vägen?? Denna månad som alltid brukar sega sig fram, gick nu helt plötsligt i ett rasande tempo. Nu är det verkligen dags att ta tag i den där decemberlistan som man har.

Dags för en kopp kaffe och sedan ska vi ta en skön promenad med Sofie och barnen. Bara att få komma ut lite efter en dag inne igår. Behöver träffa min fina en liten stund, får så mycket energi av henne!


Kommentarer
sofie säger:

snart ses vi igen =) en bättre början på en ny vecka är svårt att få! här hemma snöar det med. mysigt. ses snart gummsan. pussis

2010-11-22 | 08:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback