Skrattet är den bästa medicinen!


Du kan alltid få mig att le älskling ♥

Det är tur att man alltid kan skratta när det känns som jobbigast. Här hemma har vi alltid nära till skratt!
Inatt har Melle sovit riktigt illa. Han har vaknat flera gånger och när han har vaknat har Mille vaknat. En ond cirkel när dom delar rum. Melle somnar om ganska lätt men Mille är en helt annan historia. Två gånger har Christian fått suttit en längre stund och söva om honom. Så att säga att vi sovit bra inatt är en lögn.
Barnen vaknade och var pigga vid 6 också, TACK. Och dom skulle verkligen upp på en gång. Yrvaken som jag jag var, försökte jag hitta kläder att slänga på mig. Allt medan både barnen protisterade högt.
Mitt i detta så kunde vi inget annat än att skratta. Dåliga skämt tidigt på morgonkvisten =) Är det som jag älskar med Christian, att vi faktiskt skrattar så mycket ihop. Vi har alltid nära till det. Och för oss är det en viktig del i vårat äktenskap!

GOD morgon sötnosar ;-)


Kommentarer
sofie säger:

hej snuttan! här är vi med uppe med tuppen.. om inte innan. hoppas på ni får en fin lördag! här jobbar karln =( puss o kram

2010-11-13 | 07:58:00
Lisa säger:

Hej gumms. Ja det är inte lätt med pigga barn. Men vi tar nya tag ikväll, eller hur ;-)

Blev ändrat igår så jag jobbade stägning, därför hann jag inte med att ringa på kvällen.

Ni får mysa massor ikväll när han kommer hem. Christian är borta hela kvällen, har pokerturre. Så vem vet när han kommer hem, kanske tom blivit natt =)

Puss puss vännen min!

2010-11-13 | 09:49:05
Bloggadress: http://lafamila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback