Slutkörd!

God kväll!

Skulle befunnit mig på ljusparty med Sofie och hennes mamma ikväll men jag ställde in. Huvudvärk och en enorm trötthet i kroppen efter en dag med fullt ös på jobbet. Kan redan nu säga att jag är trött på allt vad julgodis och chokladkalendrar heter.
Vi började sälja julgodis redan i början på oktober och nu skulle det sista ut från lagret och upp i hyllan. Så det blev att plocka och bygga om den del. Avskyr när man har fyra produkter osm verkligen inte får plats. Men efter lite tetris så står nu hyllorna sprängdfyllda med kanelmandlar, christollen, pfeffernusse, likörflaskor, chokladtomtar och en massa annat jultrams.
Men mitt i allt det här så kan jag inte låta bli att älska det jag gör. Kan tyckas kontigt med tanke på att jag inte har något "speciellt" jobb som tex läkare, lärare eller veterinär. Men jag brinner för mitt jobb. Jag känner att jag utvecklas och det är viktigt för mig.

Imorgon är jag ledig, har en eftermiddagsdate med Ramona inbokad. Hoppas hinna med en liten träff med Sofie också. Men det jag hoppas allra mest är att få lite sömn. Håller tummar och tår för att Mille inte vaknar 05.30 idag med. Snälla snälla snälla =)


Kommentarer
Tulin säger:





När det gäller jag vårt job...... "I hear ya"..... jag känner likadant!



Älskar mitt job på LIDL, jag vill inte vara någon annanstans :)

2010-11-03 | 20:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback