Akta er för posten!

Vet ni att om ett paket går sönder under posthanteringen så slänger dom det UTAN att informera den som väntar på paketet!? Undantag är om det är ett skrymmande paket.
Det var ju snällt MEN kan jag inte få avgöra själv om jag vill ha det som är i mitt paket?! Kanske vill ha det som är trasigt i. Icke, det är posten som tar dom besluten ÅT dig.

En annan sak som jag blir rikigt förbannad på är hur mycket dom snor. Ja det finns förbannat mycket oärligt folk som jobbar inom posten.
Under mindre än ett år har vi blivit av med två saker. Första gången var för 8 månader sedan, då hade någon sprättat upp ett litet vanligt kuvert och tagit två små billampor. Värdet var bara 75 kr men posten ersatte oss inte. Och enligt dom hade kuveret gått sönder. Absolut!
Andra tillfället var för några dagar sedan. Christian hade beställt några hörlurar. Dom låg i kartonger på rad som sedan plastat in. Nu var det bara så att kartongen i mitten hade någon slitit upp och hörlurarna och fodralet var borta. Jag vet inte men det är rätt så svårt för just paketet i mitten att kila sig ut och slitas upp så innehållet försvinner.
Man får dock tacka för att bruksanvisningen låg kvar.

Den här gången kommer vi att kräva varenda krona tillbaka. Aldrig att jag går med på att det är en "olycka". Om det är det så ska jag börja jobba på posten och sno allt jag ser. Tänk er, inte behöva köpa en pryl mer. Nej skämt men ärligt, det kommer ta hus i helvete då!

Kanske har även ni blivit utsatta för något liknande. Dela gärna med er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback