Ännu en

Godmorgon! Vilken vacker morgon vi har. Frostvitt täcke på marken och sol från en klarblå himmel. Visst det är svinkallt ute men klär man på sig så är det ingen fara.
Natten har varit helt ok. Mille valde att vara vaken en liten stund men han vaknar av att han är nödig. Det måste man förstå att han inte vill ligga med och efter lite sång somnar han alltid om.
Melle är duktig och sover hela nätterna. Han har gjort det ett tag nu och jag måste erkänna att jag längtar tills båda barnen kommer göra det ;-) Självklart får man ta och det finns nätter då dom sover oroligt. Händer att Melle gör men det handlar bara om någon natt.

Idag har även den andra tanden börjat att komma upp hos Mille. Tanden som började att titta fram igår har nu kommit upp lite till. Två tänder samtidigt är inte skoj men han har varit riktigt glad ändå. Hade förstått om han varit helt hysterisk, kan inte vara skönt.
Han blir säkert som Melle som får flera tänder samtidigt och med korta mellanrum. När han var strax över 1 år hade han fått sina tänder. Och dom längst bak är värst, så mycket minns jag. Annars brukar man alltid glömma bort allt det som varit jobbigt. Och tur är väl det ;-)

Mille ligger nu och sussar så gott i vår säng. Jag och Melle sitter och tittar på Tomas tåget. Tror även att han kommer somna snart och då ska jag lägga mig och vila. Jag fyller på energi vid varje tillfälle jag får.

Hoppas ni får en FAB dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback