Det bästa av allt är tre!

Vilken morgon vi hade här hemma. Två barn som med någon minuts mellanrum valde att vakna kl 05. Så vad gör man då?, jo man får vackert gå upp.
Var en minst sagt tråkig morgon, mörkt ute och regnet som öste ner. Melle är fortfarande inte helt 100 %, så för att hålla honom lite vaken lämnade vi pappa på jobbet. Efter det styrde vi färden hem till mina föräldrar på en välbehövlig kopp kaffe. Undra om kaffe någon gång smakat så gott....dont think so!
Blev kvar där tills det var dags att hämta pappa på jobbet igen. Var smidigast eftersom Buddah valde att somna och sov så gott i mormor & morfars säng. Melle han fick både fika och lunch så han var mer än nöjd. Så han somnade inte förän vi åkte i bilen. Hade aldrig trott att han skulle klara och vara vaken hela förmiddagen. Och det bästa är att han fortfarande sover, det behöver han.

Men hur man än vrider och vänder på det så går det inte att tycka illa om sådana här dagar. Jag känner mig inte allt för trött och det viktigaste av allt, barnen är glada. Och är dom glada är vi glada!
Är så glad även för vilket team jag och Christian är. Hur jobbigt det än kan verka så hjälps vi åt och gör det bästa av situationen. För familjen gör vi ALLT!

Ska nu ta och hoppa i mina träningskläder och ta ett pass på gymmet. Var alltför länge sedan och min kropp behöver stärkas upp nu när jag jobbar. Och lika skönt slut som jag var i kroppen igår efter jobbet, lika skönt slut kommer jag vara efter gymmet.

See you later aligator.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback