En söndagsmorgon


Mina sötnosar myser framför barnprogramen.

God morgon!
Vi är nog många med småbarn som går upp lite extra tidigt idag ;-) För ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme inatt??!!
Mille vaknade omkring 05.30 men han låg en stund och myste med oss innan han fick lite välling. Efter det vaknade storebror och då tog jag med mig grabbarna och gick upp. Pappa får lite sovmorgon idag, det är han värd!

Är så roligt att se mina små grabbar ihop nu. Dom tycker verkligen om varandras sällskap, speciellt Mille. Han springer efter Melle i sin gåstol och blir förbannad när trösklarna hindrar honom från att komma fram =)
Jag tror han önskar att han var lika stor som storebror, för han vill göra samma sak som honom. Sitter han i soffan, ja då ska Mille sitta med. Leker Melle med bilar, då vill även Mille leka med det. Ni kan gissa om det blir lite liv här hemma ibland ;-)

Ska nu ta och sätta på kaffet och plocka fram frukosten. Både jag och Melle börjar att bli lite hungriga nu. Pappa får äta själv när han vaknar.


Kommentarer
My Beauty Secrets säger:

vad kul att höra ! jag har sett fram länge emopt att läsa just den där självbiografin från Andreas då jag verkligen gillar han som person :)

2010-10-31 | 09:54:47
Bloggadress: http://mybeautysecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback