När allt stämmer

God kväll.

Ett sent inlägg men dagen har försvunnit. Först jobb och sedan hem en stund och pussa på mina små. Eter det hämtade jag Ramona och sedan åkte vi och tränade. Var ett tag sen sist och det märktes. Kroppen har tagit stryk av att magen inte varit i balans. Det har varit så illa emellanåt att träning inte funkat. Men igår fick jag nya piller och redan imorse när jag vaknade märkte jag skillnad. Jag var inte uppsvullen som en padda om magen. När det varit som värst har jag sett gravid ut.
Blev en lugn genomkörare av kroppen. Kommer nog att kännas imorgon men jag kan inte låta bli att gilla det lite ;-) Man vet att kroppen har fått jobba lite extra.

Idag bestämde jag även efter samtal med vår distiktschef att i början på mars kommer jag tillbaka på fulltid. Passar bra efter inskolning på dagis med Melle. Vi skulle även försöka få till lite mer dagtider åt mig. Tycker det är lättare med barnen att inte vara borta på kvällarna.
Just nu känns det så bra på jobbet. Det är en skön stämmning och vi kollegor har en bra dialog. Och för första gången känns det som vi fått en riktigt bra distriktschef. Han är lyhörd, trevlig och jobbar MED oss. Så just nu längtar jag tillbaka. Men samtidigt vet jag att det kommer komma dagar då jag önskar att jag var mammaledig igen ;-)

Så just nu sitter jag i soffan och bara njuter. Allt är verkligen härligt just nu. Framförallt för att jag fått ordning på magen, den har verkigen förstört mycket. Är inte den i balans är inte resten av jag det heller.
Jag ska snart krypa ner i sängen och titta på Efterlyst. Ladda för mysfrukost hos Sofie och efter det nagelfix. Ska även hålla tummarna för att vi får en bra natt igen. Mille och Melle sov som två små änglar inatt.

Puss puss på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback