Nu har han hittat backen!

God förmiddag. Vaknade sent idag, fick sovmorgon ;-) Natten har inte varit den optimala, Buddah håller på att bli snorig och Melle fick för sig att vara vaken vid 04. Efter en stund valde han dock att somna om.
Hade hoppats på att Buddah skulle klara sig från en rinnande näsa men det ser som sagt ut som om storebror smittat honom. Men samtidigt undrar jag om det är tänder som ska komma upp snart? Han dreglar, är med händerna i munnen och ska bita på ALLT. Vi får helt enkelt se.

Nu sitter han i sin gåstol och har precis kommit underfund med att man kan ta sig bakåt i den. Han blir förbannad, tar i med hela kroppen och sen kommer han några sm bakåt och då skiner han upp som en sol. Och sen gör han hela proceduren igen =D
Melle ligger och sover nu. Så jag passar på att ta igen den förlorade kvällen med Mille. Gud så jag saknade dom igår, inte van att vara borta från dom vid nattningen. Men det är bara att vänja sig för det kommer att hända igen.


Min gullunge i full fart bakåt...

Efter lunch ska vi åka och hämta våra solskydd vi beställt till bilen. Har länge pratat om att tona rutorna men nu hittade vi en firma som gjorde tunna skydd man satte på fönstret. Ser precis ut som man tonat dom, perfekt för barnen.

KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback