Till våra grabbar

God kväll! Barnen sover nu, skönt. Har gått i ett hela kvällen, så lite lugn är alltid skönt då.
Mille har idag knäckt koden för hur man rullar över till mage från rygg. Så nu går det inte att lägga honom ner utan att han sätter igång =) Den här veckan har verkligen varit en liten knuff framåt. Räknar med att en till två tänder kommer titta fram inom en veckas tid. Tandköttet är vitt och små tänder känns där under. Det kan förklara nätter med orolig sömn och hans gnällighet under dagarna.

Idag blev det även lite shopping till våra små. IKEA har verkligen gjort ett bra sortiment med saker till bebisar. Så deras lekmatta köpte vi idag, den sista med =) Under eftermiddagen och kvällen har den invigs och Mille verkar tycka om den.
Melle fick två nya pyjamaser, han gillar nämligen bara sådana med kort ärm och ben. Så på Kappahl hittade vi två som var för halva reapriset. Det tackar vi för. Han fick även ett par tofflor med Blixten McQueen på och hela kvällen har vi lyssnat på när han sagt "bilar". Han börjar mer och mer prata och hitta ord. Men även om han inte kan göra sig förståd så förstår han desto mer.


__________________________________________________________

Älsklingen och jag kryper nu upp i soffan och myser med film och gott gott. Blir Prince och Persia, ska bli intressant att se.
Gör nu som jag och snussa lite extra på era älskade män ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback