Uppdatering!

Hej på er. Förlåt för min frånvaro men igår valde jag att ha en bloggfri dag. Behövde jag efter en dag på Ullared med vad som kändes som halva befolkningen i landet. Tack mina underbara tjejer för trippen, det var fantastiskt skoj =D
Gårdagen valde jag att bara gosa med mina fina små grabbar. Kändes som jag knappt sett dom under söndagen och måndagen. Avskyr verkligen att inte få träffa dom och hinna med och snussa och pussa på dom. Men igår blev det mycket av det =D
Här ska ni få en liten uppdatering om vad som hänt dom senaste dagarna.

MÅNDAG:
Åkte tidigt på morgonen som ni redan vet till Ullared med Ramona och Sofie. Kom dit och upptäckte att vi var lååångt ifrån själva.
Blev många bra fynd men även en del som vi tar i början på nästa år. Lovar att visa dom bästa godbitarna imorgon.

TISDAG:
Myste massor med grabbarna bus. Vi bakade kanelbullar, var riktigt länge sen sist. Melle uppskattade det kan jag lova.
Eftermiddagen och kvällen spenderade jag på jobbet. Dom ringde och frågade om jag kunde stänga, självklart ställer jag upp.

ONSDAG:
Idag har jag jobbat, en jobbig dag. Har varit trött, frusen och haft ont i huvudet. Avskyr sådana dagar men jag tror det är mycket nu. Har problem med min mage igen, måste ringa om det. Har bara inte blivit av än. Den är långt ifrån i balans.

Imorgon är det allergicentrum med Mille igen. Han fick två prickar med salva i måndags som suttit bakom en kompress. Så imorgon ska dom kolla om han reagerat på mjölken.
Han filmades i måndags och han hade charmat alla, läkaren hade tillochmed tappat bort sig när han skrattade. Imorgon kommer dom att filma honom igen. Tror han kommer att vara lika glad då =)

Nu har jag en kopp kaffe som väntar på mig. Dagens första och det märks. Den ska avnjutas i min älsklings famn. Vi har inte heller hunnit med att sitta ner och bara vara ihop. Det tar vi igen nu ;-)


Kommentarer
sofie säger:

tack själv gumman! det var så skoj. måste göras om, helt klart! pussa hela familjen från oss. saknar er. puss o kram

2010-10-21 | 09:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback