Wonderful morning!

Godmorgon! Vi vaknar upp till en mycket vacker morgon tycker jag. Frost som pryder omgivningen och sol från en klarblå himmel. Det är något speciellt med hösten, det måste jag erkänna.

Vår uppfart är nu svart och fin. Tog nästan hela kvällen och en mycket glad Melle var med nästan hela tiden. Gulliga Mikie var ute och lekte med Melle medan grannen och Christian fixade asfalten.
Melle kom in vid strax efter 19 och då var det en varm dusch som gällde för hans del. Sedan varm god mat men han ville bara ha pastan. Och det skulle bara vara skruvarna, selektiv kanske!? ;-)
När väl grabbarna kom in blev det lite bus och gos. Tror han tackade Mikie för han var ute med honom =) Lovar att det made his day. Även Mikie tyckte att det var riktigt skoj.

Idag väntar en dag på stan, ska träffa Emmelie och lilla Mollie. Var ett bra tag sen vi sågs så det ska bli skoj att träffas och ta igen förlorad tid. tyvärr kunde inte Sofie följa med, hon är tvungen att jobba. Men hon kommer att vara saknad.
Fick roliga nyheter av henne igår kväll =D Som vi sa, det löser sig ALLTID. Nu är måndagen räddad! Så skoj vi ska ha tjejer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback