Frisk luft!

Idag har vi varit ute, nästan hela förmiddagen och efter lunch. Jag mår mycket bättre idag, konstigt att vara så dålig en dag!? Och eftersom vi var inne hela dagen igår tog vi igen det idag.
Började med att vi var ute en kortis innan vi åkte iväg och hämtade Miltons mat. Gissa om jag blev glatt förvånad när jag såg att en av stammisarna från jobbet var den som hade hand om maten =D Pratade lite skit med henne och sedan for vi vidare hem till mormor & morfar på fika och lunch. Fixade med en liten överraskning till älsklingen medan Melle lekte.
Efter vi blivit bjudna på mumsig lunch tog jag och grabbarna en sväng ner till stan. Hade några ärenden att fixa. Bla ett par nya höstskor till Melle, några nya bodies till Mille som snart inte kan ha 68 längre. Dom är nu i tajtaste laget ;-)
Var även tvungen att köpa en väst och flecetröja till Melle. Hade 20 % på ett köp så jag kunde inte motstå. Han kommer bli så tuff i höst.
När vi var klara med det tog vi en promenad tillbaka till bilen hos mina föräldrar. Det började att regna lite men det gjorde inget. Vi var så glada att vara ute i den friska luften. Jag tycker alltid den är lite härligare när man varit sjuk.

Nu har vi hunnit med att ta en eftermiddagsfika ute och dammsugit av här hemma. Skönt att städa bort alla bassislusker ;-)
Ska nu ta tag i tvätten som ligger nytvättad i tvättstugan. Inget roligt men ack så nödvändigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback