Living & loving life!

Godmorgon på er solstrålar!

Vilken härlig morgon vi har här hemma. Barnen har varit på härligt humör och framförallt Melle har varit SÅ underbar. Helt plötsligt så har han blivit en duktig och stor kille som gör det jag säger till honom. Han förstår vad jag säger och jag förstår mer och mer vad han vill. Inte lätt med det i början när dom inte kan säga vad dom vill!


Min underbara Melvin!

Att borsta tänderna går nu som en dans. Förut var det lite trillsk, han ville inte gapa stort och skulle inte sitta still. Men nu hjälper han till att hålla i borsten och gapar stort. Sitter fint i mitt knä och när vi är klara får han borsta det sista själv. Det är dom här små sakerna som gör mig extra glad och stolt som mamma!
Vi har även börjat med en morgonrutin där han äter sin macka samtidigt som jag dricker mitt morgonkaffe. Då sitter han brevid mig i soffan och doppar försiktigt sin macka i kaffet. Kanske inte så bra att han får i sig en massa kaffe men samtidigt är det så små mängder. Finns nog andra saker som är mer skadliga =)

Mitt liv känns nu mer balanserat och harmoniskt. Jag har lagt mycket bakom mig och gått vidare. Jag njuter av att befinna mig HÄR & NU. Inte tänk på morgondagen eller det som varit. Min energi vill jag lägga på att det fina i livet. Familj, vänner, stunder...you name it.
Jag njuter av att känna mig trygg i min kropp. Inte räkna kalorier eller att tänka på vad jag stoppar i mig. Min kropp mår bra av att äta och jag ÄLSKAR att äta god mat. Jag tycker om känslan att äta en tallrik glass en vardag utan att behöva känna ångest över det.
Jag är STOLT över hur min kropp ser ut efter två täta barn, förbannat stolt! Aldrig att jag kommer försöka att få min kropp att se ut som den gjorde innan jag fick barn. Det ska väl synas att man har fått barn?!

Lev livet, det är för kort för att bry sig om några kilon hit & dit. Eller vad som hände DÅ, det är det som händer NU som verkligen betyder något!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback