Planera & planerat!

Godmorgon söndag!
Så snabbt helgerna försvinner, tyckte nyss att fredagen var här och nu är det redan söndag. Men som tröst så går ju veckorna lika snabbt ;-)

Vi hade en mysig kväll med våra grannar igår. Melle och hunden Vilja hade riktigt skoj ihop. Hon ville pussa Melle och han ville klappa henne, kan det bli bättre!? Han fick även en ny bästa vän när vi satt och åt. Lite av lasangen som Melle fick delade han med sig av till Vilja. Även kakan som han fick efter maten tog Vilja del av. Dock tyckte Melle inte det var lika skoj när han insåg att den sista biten hade Vilja fått. Men Mickan var snäll och gav honom en ny =)
Det var en lyckad kväll med ett trött gäng middagsgäster. Tre tomter på två dagar är bra jobbat och det tar ut sin rätt. Så efter vi ätit satt alla i matkoma och drog dåliga skämt.

På morgonen nu har vi suttit och dykt ner i vår almanacka. Det är mycket som vi vill hinna med att göra innan årets slut. Vissa saker är mer viktiga än andra.
Nu när tomten är klar så är nästa sak att ge sig på isolering av förrådet. Men att hitta tid till det är inte alltid så lätt. Men en helg är inbokad till det nu. Och i samband med det kommer vi även att rensa ur och slänga saker.
Har även hittat ett datum nu till dopet av Milton. Så imorgon ska jag ringa kyrkan och se om det finns tid då. Och får vi check på det är det bara att fixa med inbjudningskort, tårta, bakning mm.
Efter vi sedan är klara med dop ska vi fixa till ett förvaringsutrymme under trappan. Det går nog också på en helg, skönt med projekt som inte tar för lång tid =) Efter det kommer vi börja med övervåningen. Vi har sagt att innan årets slut ska den vara isolerad och klar. För när den väl är det, då kan vi börja bygga!

Ja nu har vi lite planer lagda för hösten men mellan alla dessa planer är det annat som händer. Födelsedagar, jobb och ett familjeliv framförallt. Att bolla dessa delar är inte alltid så lätt men vi gör vårt bästa. Den tiden då vi är tillsammans är helig. Familjen går alltid först!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback