B-day party!

Kom för en stund sedan hem från grabbarnas kusins födelsedags kalas. Tänk att denna dam redan blivit 9 år!? Vi pratade om det idag, vad tiden gått fort. När jag och Christian träffades var Emma 3 år. Känns som evigheter sedan =)
Bjöds på tårta och fikabröd i mängder, åt som en häst. Så nu är magen mätt och mycket mer mat kommer det inte bli idag. Får bli något lätt när barnen somnat. Men dom får självklart mat, annars kommer dom inte att sova inatt. Är skönt att det alltid finns lite rester hemma från någon tidigare lunch eller middag. Då behöver man inte i ett sådant här läge ställa sig och laga mat. Har nästan jämt små nödlösningar i frysen om det skulle krisa. Bla småpizzor som jag köper på jobbet och självklart plättar eller pannkakor, bara att tina =)

Barnen har nu busat av sig idag, så nu hoppas jag att dom sover gott inatt. Tror inte det ska vara några problem men man vet aldrig ;-) Blev inget bad för Mille idag, han hade lite feber igår så vi skippade det. Blir att kolla med Eva imorgon om vi kan få hoppa in i någon annan grupp i veckan. Rätt bra med simmet vi går på, missar man en gång finns det ofta en chans att man kan ta igen den i någon annan grupp!

Här har ni i allafall några bilder från eftermiddagen hemma hos kusinerna. Tyvärr var Jakob tvungen att åka på träningen en stund efter vi kom =( Melle tyckte nog det var lite trist. Han brukar alltid ha så skoj med äldsta kusinen =)Paketöppning, tror alla presenter gick hem hos den här damen även i år ;-)


Melle hjälpte till att städa undan lite av skräpet.

Kusinerna =)

Här ska nu två grabbar få ta ett bad. Lika bra innan dom blir för trötta. Får se bara om det går att muta bort dom från tvn. Just i detta nu sitter dom och tittar på när pappa spelar Gran turismo. Bilar är ju lite av en passion för dom ;-)

Återkommer lite senare när barnen ligger i sina sängar.
KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback