En lång dag är över

Nyduschad har jag nu landat i soffan. Barnen somnade sött i sina sängar för en liten stund sedan. Få saker är nog så sköna som att duscha efter en lång dag på jobbet. Känns som om dagens jobb tvättas bort =)
Öppning stägning idag, därför har det blivit lite bloggtorka. Stängde på jobbet igår med och kom hem med en dundrande huvudvärk. Den satt i fram till lunch idag, därför brydde jag mig inte ens om att öppna datorn när jag kom hem igår.

Kom hem till mina underbara grabbar, en som visade sina skills. Vad ska ni få se lite senare här på bloggen. Håller er lite på sträckbänken ;-) Men pappa har övat hela veckan och nu har det gett resultat!
Är lite extra härligt att kliva innanför dörren när barnen är på så här glatt humör. Det smittar av sig och gensat blir en lång dag hemmifrån ett minne blott. Är verkligen skoj att jobba men ibland är det lite extra tungt. Helger när vi bara är två är sådana dagar. Tror det är lite bitterhet som talar med. Har haft huvudvärk tillochfrån nu i några veckor och det blir inte direkt lättare att jobba då. Hoppas att det snart är förbi??!! Blir att vara extra noga med att dricka mycket vatten!

Nu släpper vi jobbiten tycker jag. Är faktiskt helg och då är det mys som gäller 24/7. Här blir det nog en fika med goda chokladmuffins i soffan. Yummie!
Tittar in lite senare med ett videoklipp ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback