For my boys

Här hemma rådde det akut skobrist till grabbarna så fort det fina vädret kom. Melles alla vårskor från förra året var små och Milles var slitna framme i tån. Inte så konstigt med tanke på att det var Melles från början =)
Så för att Melle skulle slippa svettas ihjäl om fötterna på dagis blev det en sväng till stan på eftermiddagen. Älsklingen skulle ha J några timmar så jag och grabbarna tog en sväng på stan. Men som alltid så fick vi först göra ett stopp hos mormor. Var en liten herre i baksätet som satt och sa åka mormor =) Inte har jag hjärta att neka, så mellis intogs där.
Är lika roligt varje gång vi åker vägen till mormor och morfar. Melle vet så väl vart dom bor och börjar strax innan vi kommer dit och ropa just mormor. Han kanske inte kan prata bäst i klassen men det är helt otroligt vad han förstår saker. Han är en smart kille, när han var ett år kunde han låsa upp en Iphone och bläddra bland korten. Skulle aldrig vår lilla Buddah klara ;-)
Efter mellis tog vi vagnen och gick en skön promenad in till stan. Bara en tunn kofta och ett par sandaler - lovley! Tänk att man i mitten av april kan gå klädd som mitt i sommaren. Det är otroligt!
Eftersom det skulle inhandlas skor till dagis och till Mille blev det skopunkten. Bra skor att ha att slita på. Men jag måste erkänna att jag tycker dom är ganska tåliga med. Dom vi köpte förra våren till Melle hade han och lekte i hela sommaren. Höll och håller en säsong till Mille, not bad at all.


Svarta till dagis, invigs nog imorgon!? Dom gröna är vardagsskor till Melle och dom vita/gröna är till Mille.

Blev även en kofta till mig på rean men den får ni se imorgon ;-) Såg att Emma hade den i lördags och jag var ara tvungen att köpa den när jag såg den idag.

Ska nu ta och krypa ner i sängen, tidigt men jag laddar för en helcrazy dag på jobbet imorgon. Ett pass på 7-16.30 väntar, efter det är mina planer att handla till helgen. Får se om grabbarna möter upp mig på jobbet?!
Nu tackar jag för mig. Ha en skön kväll bloggisar!!


Kommentarer
Angelica säger:

Gosh vad snygga dom vitgröna skorna var!! :) Love them.

2011-04-20 | 02:21:38
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback