Gräsfläckar, sol & mat

Vilken påskafton vi har haft! Är med mätta magar vi nu satt oss i soffan. Men vi är även fulla med frisk luft efter att ha varit ute hela dagen. Bara barnen som sov en stund efter lunch inne men då passade vi på att ta det lugnt på altanen ;-)

När min familj döck upp strax efter 15 blev det fika på altanen. Efter det var vi ute och lekte på tomten tills det blev dags att grilla. Mormor och grabbarna gjorde en liten avstickare till lekparken innan maten, var riktigt uppskattat av den äldre prinsen =) Så han petade i sig lite mat innan han drog med mormor till lekparken igen. Även morfar och syster hängde på. Under tiden passade vi på att röja undan middagen och duscha en skitig Mille. Han har krypit och gått runt på både gräset och altanen. Så han var en riktig lite skitgris men en glad sådan =D
När dom andra kom tillbaka blev det en dusch för nästa skitgris som lekt loss i lekparken. När pyjamaser var på blev det ostkaka, grädde och färska jordgubbar. Det sköldje vi självklart ner med en kopp kaffe. En perfekt avslutning på en perfekt dag!

Så för en liten stund sedan somnade två riktigt trötta barn. Dom har hållt igång hela dagen i solen och det var nog länge sedan dom hade SÅ HÄR skoj. Värmer mitt hjärta!
Här har ni en bildbomb från vår påskafton.


Det här var bara några av alla kort vi tog idag. Det ena kortet är bättre än det andra.
Mitt tips till er inför våren och sommarens alla grillningar är surimisticks, eller crabsticks. Ni måste testa att grilla dom, gärna färska. Några min på varje sida räcker, supergott tillbehör =)

Snart blir det att tvätta av sig den här dagen och krypa ner i sängen. Imorgon väntar ännu en ledig dag, härligt =)
Avsluta nu er påskafton på bästa sätt.


Kommentarer
LADY UMBRELLA säger:

allt bra? :)

2011-04-24 | 13:49:17
Bloggadress: http://ladyumbrella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback