Hjulbyte

God morgon!

Min kära man försvann nu ut och bytte däck på bilen. Han tyckte nu att det var rätt tid att byta och någonstans får jag nog hålla med honom. Vinterdäcken är inte lika snygga som sommardäcken. Dom är lite större och på snyggare fälg =)
Ännu ett tecken på att det är vår kanske...!!?? Läste att även idag ska "höststormarna" härja över södra Sverige. Inte så skoj, då det knappt går att röra sig ute. Melle blir riktigt ledsen, han vill gärna spendera eftermiddagarna ute. Att sova efter lunch, mellis när han vaknar och sedan ut och röja på tomten eller lekplatsen är det han vill göra. Men när knappt han kan stå får det blåser går lek utomhus bort. Håller tummarna för att dom kan vara ute en liten stund senare idag.

Skönt att inte börja så tidigt idag. Blev inte den bästa men långt ifrån den sämsta sömnen inatt. På tidiga morgontimmen kom Buddha in till oss. Han är lika mycket yrväder i sängen som utanför. Visst så sover vi bra men inte lika bra som när han är i sin säng =) Kanske blir en powernap efter lunchen. Passar bra innan man drar iväg och jobbar.
Vill även säga att ni nu måste komma och titta in vår nya fina butik. Den är mycket bättre nu än innan. Så har ni vägarna förbi, titta in och säg hej =D

Kanske skulle ta och krypa ur myskläderna nu. Måste till tippen och slänga lite skräp och sedan plantera lite blommor. Skulle även behöva åka och handla riskvick till grabbarna. Just nu är det hitten på frukostbordet och Melle äter mängder. Tyvärr tog det slut idag och jag tror det är bäst om det finns imorgonbitti ;-) Så en sväng till Maxi får jag nog också klämma in innan lunch. Blev mycket nu...=) Som tur är tar det inga tider.
Nej fixa till sig var det ja. Lätta att bli sittande och surfa runt på diverse websidor. Har hittat en urmysig vårjacka för en bilig peng, sugen på att klicka hem den. Får se hur det blir, kanske behöver suga på den karamellen idag?!

Ha en FAB start på helgen. Jag har två dagars jobb kvar innan jag är ledig en =D
KRAMAR till er och NU kör vi. Full fart mot helegen bloggisar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback