Hot, hot , hot

Idag är det mycket varmare än igår. Det upplevs så i allafall. Idag blåser det ingenting här ute, så på altanen är det nästan som brinner upp. Men det hindrar oss inte från att vara ute =)
Idag har vi hunnit med att tvätta av altandäcket. Sen har älsklingen dragit åt alla skruvhuvuden som stuckit upp lite. Blev även en fika efter att vi varit och handlat lite inför kvällen. Barnen valde dock nu att lägga sig en stund i sina sängar. Tror inte att dom kommer somna men bara dom ligger och varvar ner. Dricka och vila är bra för dom små sådana här dagar!

Till seneftermiddagen får vi främmande. Svärfar och fru kommer hit och grillar lite. Dom har varit borta ett tag men kom hem igår. Så nu är barnen sugna på att träffa dom lite och vi vill självklart höra hur dom har haft det =)
Idag får det bli helgrillad fläskfile, grillade champinjoner, surimisticks självklart ;-) Men även lite sill och potatis, på begäran. Är god kombo av massor med gott!

Ska nu ta mig en allergitablett och hoppas att näsan slutar klia. Hemskt vad fort allt har slagit ut den här veckan. I början av den var det fortfarande ganska kalt på träden men nu är dom gröna. Värmen sätter verkligen fart på allt men det skulle även behöva komma lite regn. Som det ser ut på nyheterna lär det vänta på sig. Blir att vattna extra mycket dom kommande dagarna. Vill inte att gräsmatta eller växter ska dö.

Hoppas ni har en skön påskdag. Vi njuter till fullo =)
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback