Inför nästa vecka

Ska snart ta och krypa ner i sängen, en tidig morgon som väntar. Men det gör mig inget, då hinner jag se Melle simma =D För mig är det höjdpunkter för hjärtat. Om ni bara anade vad jag känner när jag ser honom fara runt. Hela mitt inre är fullt av fjärilar som far runt =D

Nästa vecka är full med skojiga saker, både på jobbet med även privat. Gillar att ha en kalender som är ganska blank. Men samtidigt är det minst lika skoj när man har flera saker planerade!
Tycker vi gör en deal. Om vi alla börjar följa det som står ovan kommer vi må tusen gånger bättre. Ge det en vecka och se hur bra allt kommer känns. Tänk så här, ger du ett leende kommer du få tusen tillbaka =)
Här gäller samma sak, det kommer smitta av sig på vänner, familj, kollegor...ja kanske den brevid dig bussen?! Inte riktigt så men ni förstår tänket. Allt sitter i huvudet, vårat tänk gör oss till vilka vi är! Det går att utveckla men det behöver vi inte ta här och nu. En annan gång jag lovar ;-)

Who`s with me!!??

Jag känner mig så glad ikväll, vet inte varför. Men det är kanske att det är så mycket omkring mig som gör mig glad. Jag ser lycka och kärlek och jag är välsignad att få ta del av den. Men mina barn ger mig så mycket och jag försöker att ge minst lika mycket tillbaka. Är det minsta jag kan göra för dom, mina prinsar!

Nu blir det att fixa det sista inför morgondagen. Vill inte göra alltför mycket på morgonen då alla andra sover.
Nu tar vi nya tag och ser till att göra den här veckan till en förbannat bra sådan!!

Sweet dreams!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback