Ljuvliga lördag!

Vilken dag vi har haft! Bara en massa god mat och trevligt sällskap. Kunde nog inte spendera min lördag på ett bättre sätt!
Barnen somnade rekordsent. Mille i bilen hem från farfar och Mahnaz och Melle fick precis välling och kommer nog somna gott närsom. Dom sov en kortis i bilen från mormor & morfar vid 16.30. Då hade vi firat min pappa som fyllde i måndags. Dom bjöd på den godaste smörgåstårta jag ätit. Gjord på surdegsbröd hör och häpna, mastig men ack så god. Både jag och min kära blev riktigt matkomiga efter det men en kopp kaffe råder bot på det mesta. En liten sötsak till och pigghetsmätaren gick i topp =D
För avsluta en dag som började så trevlig, for vi vidare till grabbarnas farfar och fru. Var bjudna på middag, grillat ;-) Årets första för oss och det smälte i munnen. Jag kan ärligt säga att jag nu är redo att starta grillsäsongen. Tidigt kanske men nu har jag fått blodad tand! Inget blev mycket sämre heller av att man kunde sitta ute i en tröja under grillningen utan att frysa. Åh härliga vår, säg att du är här för att stanna!!?? Även det ger blodad tand.
Barnen har varit som lekande tokar hela dagen. fattar inte var all denna energi kom ifrån!? Men massor med bus och hyss har det blivit. En hel del skratt har det självklart också blivit. Älskar mina ungar, speciellt när dom varit så gosiga mot alla idag. Både klappar, kramar och pussar har det bjudits på. Det gör mig glad och riktigt lycklig!


Någon tyckte inte det var skoj att sitta inlindad i filten.

Men han mjukande upp ganska snabbt =)

En annan hoppade från trallkanten på tre...

Finaste älsklingen min, så stor du har blivit ♥

Om barnen somnade runt 22 idag och normalt brukar sova mellan 10-11 timmar per natt. Tror ni då att vi kommer få sova till runt 8-9 imorgon?? Jag håller tummarna för att klockan hinner passera 7.30 innan vi blir väckta. Skulle bli så glad då men någonting säger mig att 6.30-7 är mer rätt gissat.
Jag är i vilket fall nöjd med dagen. Kommer somna med ett leende i hjärtat och på läpparna. Det är sådana här dagar som ger mig kraft och energi.

Kanske skulle stänga datorn nu och krypa ner under täcket. Skönt att bara varva ner lite innan jag sluter ögonen. Imorgon väntar bad för mig och en viss herre =D
Ha en fortsatt trevlig kväll och helg bloggisar!!

KRAMAR.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback