Med eld i baken

God morgon!

Idag känns det som måndag men tack för att det redan är tisdag. Bara stänga på jobbet idag och imorgon =) Ja det är bra drygt att knappt hinna se Melle på dagarna. Vi hinner med att busa och mysa lite på morgonen innan det är dagis och sen hinner jag pussa hejdå innan jag åker till jobbet. När jag kommer hem från jobbet ligger den lilla parveln i sängen och sover. Tur är att jag hinner med att snussa lite på Buddah i allafall =)

Imorse när vi vaknade visste jag att vi hade tid på BVC. Koll i Milles öron efter hans öroninflamation i januari. Men jag var helt säker på att den var runt lunch. Så när jag plockade upp honom ur sängen och kollade på kallelsen i köket såg jag att det stod 8.30. Jisses, då blev det lite fart på oss. Den lugna morgonen fick lite mer tempo i sig.
Hann med att lämna Melle på dagis strax efter 8 och sedan åkte vi till Ekholmen. Hann precis dit och hans öronen såg mycket bra ut!

Så nu tar jag med gott samvete igen mig lite i soffan innan det blir dags att åka till jobbet. Blir att hämta hem min lille frans. Allt för att få träffa honom lite mer idag.
Han är så härlig nu. Pratar och förklara en massa saker. Ibland förstår man bara hälften av allt han babblar på om men det gör mig inget. Han har så mycket att berätta och jag lyssnar mer än gärna =) Sen behöver vi inte ta upp allt stök och bök som vi har mellan dessa underbara stunder ;-) Är allt en kille på två år med trots som vi har. Senaste veckan har han verkligen visat prov på det. Men jag pustar ut för att det än så länge bara är korta små stunder =D


Mellebus i farten på påskafton =)

Önskar er en fin dag.
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback