Min tisdag

Tar nu igen mig i soffan. Barnen somnade nyss och det är lungt och tyst här hemma. Älsklingen är på lite after work med sin pappa. Käkar gott, dricker öl och spelar biljard. Det är han värd min man!
Tanken var att dom även skulle gått och gjort en hederlig rakning men tyvärr fanns det ingen tid idag. Det är mitt tips till alla män därute att testa. En kul grej att göra på tex en svensexa MEN se till att vara ute i god tid och boka =)

Idag stod det utbildning på schemat. Ännu en tripp till Tranås med mina kollegor. Är jag och en till från vår butik och två från butiken i Skäggetorp. Sen är det även Motala, Mjölby, Tranås och Jönköping som är med. Ett glatt litet gäng med massor av bra idèer. Lite synd att det var sista gången idag, sista delarna i utbildning kommer nog ske i dom egna butikerna.
Fick idag tillbaka våra prov som vi gjorde förra gången. Ja ni har läst rätt, vi fick göra prov på det vi gått igenom. Lite nervös blir jag alltid när det kommer till sådana saker. Jag har nämligen INGET plugghuvud. Be mig göra muntliga redovisningar och jag rockar. Hade vi haft enbart det på gymnasiet hade jag gått upp med toppbetyg istället för medelbetyg.
Men min starka sida är ledarskap, hade ett halvt fel från full pott. Ja men det förstår jag eftersom jag alltid tagit på mig en ledarroll, både i skola och på jobb. Vet inte varför men jag drivs av att leda och puscha medarbetare. För mig är det en otrolig utmaning och det älskar jag!
Jag vet även vad mina svagheter som ledare är men jag har även koll på vad mina starka sidor är. Vad jag är riktigt duktig på. Men jag tror det handlar om att känna sig själv och framförallt våga lita på sig själv. Ibland kan jag tveka men jag vet att jag tar dom rätta besluten i slutändan. Är en balansgång och det kan vara svårt att hitta den men när man väl gör det, då funkar allt så perfekt!
Dom två andra proven gick också riktigt bra. Skönt med tanke på att vissa saker hade jag inte någon koll på. Lite saker har man fått kastas in i sen jag kom tillbaka. Ta tex hela vårt NF tänk. Det har gjorts om helt sen jag gick hem på föräldraledighet. Så när jag kom tillbaka fick jag lära mig lite vartefter och sen har min kollega det största ansvaret för just NF. Och han vårdar det ömt, inte så att han direkt släpper in oss i arbetet ;-)
Men som mina föräldrar alltid sa till mig när jag gick i skolan. Man kan bara göra sitt bästa och det får man vara nöjd med. Bra sagt och det är jag faktiskt efter den här dagen. Jag gjorde mitt bästa och lyckades bra, riktigt bra på vissa delar =D Och nu har jag koll på vilka delar jag ska läsa på lite mer om för att vara helt säker!

Kom hem lagom till lite kaffe på eftermiddagen. Två busiga grabbar som saknat mamma och självklart en mamma som saknat dom =) Hann med att prata lite med min kära man innan han tog bussen ner till stan och mötte upp sin pappa.
Jag och grabbarna lekte lite, städade, lagade mat, åt mat och sedan städade vi igen ;-) Säger bara snälla INGA mer leksaker till dom =D Tror jag blir tokig snart och då har vi plockat bort leksaker och slänger trasiga med jämna mellanrum. Men det är framförallt Buddha som röjer, han älskar att slita ut på golvet och sedan sitta och sparka med fötterna i det. Tokig??!!...ja lite får jag säga ;-)

Tror jag kommer somna tidigt ikväll. Massor med nytt som snurrar runt i huvudet. Blir lätt trötta av det, har varit koncentrerad till max hela dagen. Får hoppas att dagens prov ger samma bra resultat som förra ;-)
Ska nu återgå till hockeyn på tvn. Lite lagom skönt att vila ögonen på. Får se sen när min älskling dyker upp. Blir lite mys då =)

Ha en trevlig kväll bloggisar.
KRAMAR.


Kommentarer
Anonym säger:

Hej!

Jag driver en tv-blogg som heter http://tvminnen.blogg.se

Nu efterlyser jag personer som har någon anknytning till tv:n på ett speciellt sätt som kan tänkas vara med i min tv-blogg. Har du till exempel varit publik i ett tv-program? Är du släkt med en jätte stor kändis? Var du ett av alfabetsbarnen i fem myror? Eller något annat liknande? Eller så kanske du känner någon person som har en speciell anknyning till tv:n om du inte känner att du har det? Skriv i så fall till mig om detta verkar intressant.

Trevlig dag!

Mvh

2011-04-13 | 14:53:55
Bloggadress: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback