Morgonpromenad

Vi har lämnat in bilen på BIVA nu på morgonen. Dom hade lyckats att förstöra några saker när vi hade den inlämnad för några veckor sedan. Men som tur är får vi hämta den efter lunch!
Så efter vi lämnat Melle på dagis styrde vi bilen mot BIVA. Och efter att ha lämnat den tog vi en skön promenad hem igen. Vi var lite oroliga för dom mörka molnen och regnet som började dugga. Men vi har flyt och gick självklart ifrån regnet =)
En powewalk på morgonen är verkligen uppfriskande. Luften är fortfarande lite kall och klar. Får börja göra som vana att ta en promenad när man lämnat Melle. Buddha tycker ju att det är skönt att sova ute i vagnen. Idag var dock ett undantag då han vaknade strax innan vi kom hem. Glad och helt sprallig =D Så innan vi gick in och tog en kopp kaffe var vi ute lite på tomten. Passade på att mäta lite på staket och stenplattor. Vi har planerat att fixa båda nu under våren och sommaren. Men om tiden finns det vet man aldrig. Är mycket annat som vi vill göra också.

Trevligt att se hur våren börjar visa sig på tomten. Gräsmattan har fått sig lite gödning och börjar redan nu att se lite roligare ut. Har även några små söta vårblommor i mattan. Några rabatter har vi ännu inte, så alla blommor som visar sig är trevliga =)
Planen är även att köpa lite nya blommor och plantera framför dörren. Ser förbannat trist ut just nu. Men jag har lite planer för hur jag vill göra om. Måste bara hitta dom rätta sakerna först. Blir som sagt att fixa på tosdag!


I utkanten av gräsmattan.

Här sitter jag nu och fikar med underbara grabbar. Lite trist att inte Melle är här men jag vet att han röjer på dagis. Idag stod barnen och ropade på honom när han klev innanför dörren på dagis. Tror han är lite av en kung där ;-) Men det blir nog lätt så när man öppnar dörrarna åt dom som inte klarar av det än =D
Nej nu blir snart kaffet kallt. Bäst att dricka upp och sen blir det att leka med Mille. Han är väldigt sugen på att gå ner från sin stol nu!

Ha en FAB dag!
KRAMAR.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback