Trött städförmiddag

Barnen har fått sin lunch nu och ligger i sina sängar. Tanken är självklart att dom ska sova men när dom somnar får vi se ;-)
Pappan i huset åkte vid 10 för att spela hockey med brorssonen. Dom har match mot föräldrarna men min bror är bortrest så då ställde Christian upp. Så just nu möter föräldrarna barnen, får se hur det går?!

Hade räknat med lite sovmorgon idag efter en vecka med mycket att göra på jobbet. Men tyvärr blev det ingen,strax innan 6.30 var vi uppe. Imorgon är det jobb igen, så sova...ja det gör vi i graven!
Passade istället på att städa av badrummet och tvätta en maskin. Gårdagens tvätt är nu vikt men i lådorna har den inte hamnat än, eller våra kläder ligger där dom ska. Det är barnens kläder som ska in i deras rum men så länge dom ska sova får det vänta =)
Ska även hinna med att dammsuga och moppa golven under dagen. Tanken är att vi ska mysa med en liten bebis i eftermiddagen. Även om det bara blir en kortis så måste det vara rent och fint. Allt för att den inte ska bli irriterad i näsan och nysa. Nej kanske inte riktigt så men smulorna från golvet måste upp och då kan vi passa på att snabbt moppa av golven =)

Känner nu när jag sitter här att ögonen nästan faller ihop. Att man vara så sjukligt trött, tror det var den mentala stressen som tog knäcken på mig efter jobbveckan?! Vi sattes verkligen på prov då sjukdom gjorde hela schemaläggningen uppochner. Vi vet alla hur mycket som kan gå åt helsike bara för att en person är sjuk. Men jag tycker vi gjorde det bästa av situationen. Och jag drar stor lärdom av det!

Tror jag ska ta mig en kopp kaffe och sedan hänga tvätten. Passar även på att byta lakanen som inte blev av tidigare i veckan =) Nu ska jag inte gräva ner mig här, tar mig i kragen och gör den här dagen till den bästa!!

KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback