Vår!

Även om det blåser ute idag så visar tempen att det inte längre är kallt marsväder. Finns vissa ställen där det är lä och kan man lugnt njuta.
Är inte bara vädret och solen som bjuder på vårkänslor. Imorse hade vi två harar på tomten som försökte para sig. Det är både vårkänslor och våren som visar sig från den rätta sidan ;-) Jag och Mille som inte riktigt är sig själv i magen studerade dom länge. Vi trodde till en början att det var tänder men nu rinner allt igenom. Hoppas att det är en magbassislusk!? Vi får se hur han är imorgon, hoppas verkligen på det bättre.
Flikar även in att den här veckan ska gruset sopas upp i Boda. Då får man nog säga att våren kommit för att stanna ;-)

Något hände här på bloggen igår, massor med nya läsare lämnade kommentarer och antalet sidvisningar drog i taket. Undrade först om något blivit fel. Någon som fastnat med fingret på uppdateraknappen men så var nog inte enbart fallet. Hälsar alla välkomna hit i vilket fall =)

Snart åker mina två stora kärlekar till badet. Melle pratade redan imorse om att få åka och bada. Han älskar det verkligen =) Är så roligt att se hur mycket beröm Melle får av Eva. Är framförallt kontrasterna från den gången då jag badade med honom och han bara grät. Är otroligt stolt över honom!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback