Andas, andas...

Fick ett telefomsamtal från mäklaren på förmiddagen. En spekulant som vill komma imorgon och titta på huset. Han har inte tid att komma i helgen. Jisses, blev helt plötsligt lite stressigare =)
Övervåningen blir klar under kvällen. Kära Mikie är här även ikväll och hjälper till. Men nu är det skönt att slippa ha den att bry sig om under helgen. Då kan vi koncentrera oss på att städa och plocka undan lite i kartonger.
Imorgon kommer vi inte att städa undan på samma sätt som på söndag. Vår mäklare sa att han får ta att det är kläder och leksaker framme. Lite så vi känner med. Får bara se till att städa och se till att det ser snyggt ut. Passade på att köpa nya blommor till ena vardagsrumsfönstret.

Dagis gick som en dans idag. Vi lämnade barnen och sedan satte vi oss och gjorde ett kollage. Hörde Mille några gånger men han lugnade snabbt ner sig. Strax innan det var dags att gå hem gick vi ut och då såg vi en mycket glad kille.
Stolt över att han är så duktig. Helt plötsligt blev Mille så stor. Han som varit min lille prins =)

Sitter nu här med två nybadade barn. Håll nu för ögonen men dom har fått varsin klubba med. Fast det inte är lördag men har man varit duktig så får man något gott även på vardagar! Är så vi valt att göra och det äta inte godis mer än någon annanstans.
Ska snart borsta tänderna på dom små och ge dom deras välling. Sen ska jag sätta mig och bara slappa med en kopp kaffe framför tvn. Imorgon ät det som sagt städ på schemat men även mysig fika med mormor =D

Ha en trevlig kväll =)
KRAMAR.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback