Dagar som passerar förbi

Mysfika framför tvn till Dr Quinn. Har börjat att bli lite av en tradition här hemma ;-)

Barnen somnade tidigt idag efter mat och bad. Märks att dom aktiverats idag =) Inte nog med att dom var på dagis. Efter dagens besök på IKEA blev det fika på barnens farmos gård. Där sprang dom runt och hyssade.
Är skönt att kunna sitta ute och låta barnen leka utan att vara livrädd för att dom ska bli påkörda om dom råkar komma utanför staketet.

Man märker att det är dom små sakerna som betyder mest för barnen. Visst att dom tycker det är kul att åka bort och göra saker. Men det är en annan glädje att se dom springa på en ramp. Eller slänga grus på en rutchkana.
Är nog mest vi som föräldrar som vill "skapa" minnen. Jag vet att just nu är det vi som minns det mesta. Framförallt Mille kommer inte komma ihåg något som händer nu. Melle börjar nog att minnas lite. Det är en tröst..om det nu är rätt ord??!!
Som jag tidigare skrivit är det som en sorg. Jag vill att dom ska minnas allt som dom får vara med om. Men istället får jag bära med mig deras minnen. Berätta och visa foton eller filmer när dom blir större =)

Nu ska jag återgå till min kära brevid. Tror han är lite uttråkad?! Just nu biter han på ett Pringles lock. Kan undra vem som håller på att få tänder i den här familjen ;-)
Ha en trevlig avslutning på den här början av veckan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback