Dagisapa


Utklädd till apa =)

Första dagen är avklarad och den gick som en dans. Mille spenderade mesta av tiden inne med dom andra inskolningsbarnen. Pappa och Melle var kvar ute med dom andra dagisbarnen.
Vi lekte och hade frukt & sångstund inne. Mille tyckte det var riktigt skoj men inga av barnen hade ro att sitta stilla särskillt länge när vi sjöng. Dom åt sin frukt och sjöng några sånger, sen skulle dom ut och busa igen =)

När Melle och pappa kom in så blev det att klä ut sig. Vera var en kisse och Mille en apa =D Så söta dom var. Märktes att Mille kommer att trivas. Sen är det alltid skönt för dom att ha varandra.
Imorgon fortsätter vi på samma sätt, för att i slutet av veckan börja att gå iväg och lämna framförallt Mille själv. Tror inte att det kommer bli några större problem.

Var en skön promenad hem efter dagis. Men det märktes att det tog på Milles krafter. Han åt sin mat och höll sedan på att somna i stolen =) Tror att all aktivitet, alla barn och dom nya intrycken tar hårt på hans krafter.
Blir lite roligt att se hur det blir nästa vecka när han ska sova på dagis. Förhoppningsvis kommer han vara så trött så han somnar utan några problem. Melle däremot kommer nog inte att sova. Han har börjat med att sätta sig och gå ner i varv istället. Men idag var det nog mycket nytt för honom med. Han valde nämligen också att lägga sig i sin säng och somna =)
Märkte på Melle att han kände igen sig direkt när han såg sin fröken. Han sken upp som en sol vinkade och gick direkt till dom andra fröknarna och barnen på baksidan. Sen var det full fart tills vi gick hem =)

Passar på att lägga mig i soffan och bara slöa när barnen sover. I eftermiddag tar vi en tur till IKEA. Kikar runt lite på saker som behöver inhandlas till flytten. Barnen ska få lite nya saker framförallt!

Ha det gott.
KRAM.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback