En liten uppdate

Har två barn som är mätta men tålamodet det är på semester. Mille blir hysterisk av att inte komma upp själv ur stolen, att hans verktygsvagn inte kommer fram överallt, han kommer inte upp i fotöljen. Och inte att glömma, Melle blir hysterisk av att pappa och Mikie gick upp på övervåningen för att fixa det sista inför söndag.
Ja vad gör jag själv då??...Jo jag tittar på Tomaståget och bloggar. Försöker att lugna upprörda barn, går ganska så bra ;-)

Dagen har bjudit på en förträfflig dag på dagis. Mille struttar iväg på gen hand och låter fröknarna hjälpa till när problem uppstår. Jag och pappa sitter och pratar med trevliga föräldrar. Tiden flyger förbi =)
När vi kom hem blev det lunch och sedan somnade grabbarna. Under tiden hämtade jag mormor som skulle vara lite barnvakt. Vi skulle iväg och titta på det (förhoppningsvis) framtida dagiset. En fullträff, vilket ställe! Kändes rätt när vi var där.
Eftersom grabbarna går på ett litet grarantidagis med enbart 17 barn, så är deras verksamhet lite annorlunda. Dom har inte särskillda målarrum. Dom är inte uppdelade i grupper, utan som det är just nu är Melle äldst av alla barnen.
Som personal måste det vara frustrerande att inte få jobba så som det är tänkt. Att man ska på ett "lekande" sätt lära barnen nya saker. Förbereda dom för den dagen dom börjar skolan.
Nu håller vi bara tummarna för att vi får börja där till hösten när vi flyttat =)
Efter vi kommit hem blev det en fika innan mormor åkte hem igen. Hon hade haft det så jobbigt också, Målat tånaglar och läst skvaller ;-) Barnen hade sovit så gott och vaknade sakta till efter vi kommit hem.
Hann med en sväng till Bauhaus också. Passade på att handla ett litet barnstaket. Ska vi ha i lägenheten sen. Hur säger jag inte än, ni ska få se när det är vitmålat och klart =)

Nu håller som sagt grabbarna på däruppe. Om en stund tittar svärfar och fru förbi. Har inte setts på nästan en månad, så det ska bli så roligt. Melle och Mille ser verkligen fram emot det =)
Bloggar lite mer ikväll när älsklingen spelar COD med grabbarna.

Ha en trevlig kväll.
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback