I naturen bland djuren

Vilken dag det sprack upp och blev =) Började med moln men nu skiner solen och det är nästan sommar igen. Härligt att hösten inte helt är här än ;-)

Vi hade en mysig förmiddag ute i Eklandskapet. Det är lyx att ha nära till detta underbara ställe. När vi flyttar kommer vi ha ännu närmare. Lovar att vi kommer spendera mycket mer tid där när hösten och vintern kommer.
Barnen tyckte det var riktigt skoj. Dom har sprungit som tokar. Vi har även tittat på djur som vi mer sällan ser. Det var allt från får, grodor & en larv. Just den tyckte Melle var riktigt intressant.
Är så roligt att komma ut i naturen. Känna lunget, ingen stress. Efter hur dom senaste två dagarna på jobbet sett ut var det skönt att komma ut och landa lite. Vara med min fina familj. Se mina barn kunna löpa fritt =) Inga bilar, bara gröna ängar och grusiga vägar. Det är livet mina vänner =)
Vi passade även på att gå in och hälsa på fåren. Fanns några som hade fått små lamm. Så små och söta dom var. Men vi var noga med att aldrig gå för nära, så vi skrämde dom! Gäller att tänka på alla mammor, människor som djur =)Ser ni någon som levt det goda livet i sommar ;-) Ja ja, orka bry sig om lite mage...Mat ät till för att ätas och njutas!!
Lilla grodan...

Mycket intressant..

Sen släppte vi iväg den ut i det fria.

Här hemma är nu grillen tänd. Vi passar på denna fina sensommar kväll att grilla. Är ju så gott ;-) Sen är det bad och sängen för grabbarna. Imorgon börjar dagis på allvar, inga mer inskolningstider!

KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback