Inte ett öga torrt

Kanske inte blött heller men det var nära idag. Sista jobbdagen med Lattjo för denna sommar. Nu far hon ut i stora världen igen. Denna gång en månad i Sydamerika.
F*n vad jag kommer sakna henne. Så mycket som vi har skrattat ihop denna sommar. Så mycket kaffe vi druckit ihop ;-) Men vi har även delat tårar. Vi har tröstat och alltid lyckats att resa oss och bli starka igen!

Kommer så väl ihåg första gången jag jobbade med denna dam. Var säkert 4 år sedan. Hon började som sommarjobbare och jag tyckte hon var allt annat är rolig. Men genom att Lattjo har blivit äldre och mognat har jag börjat att älska henne. Tror även att hennes otaliga jobb utomlands har hjälpt mycket.
Är så kul att se hur fel vi kan ha om varandra. Gäller att vi ger varandra en chans. För om vi inte gör det kan vi gå misste om vänner.

Här vankas det nu sushi. En bra film på tvn och barn som sover. Fint sällkap av min make, kan inte ha det bättre =)
Bloggar lite senare, när magen är mätt ;-)

KRAM.


Kommentarer
Lisah säger:

Nu gör du faktiskt MIG tårögd. Jag trodde inte jag tyckte om dig så mycket från början jag heller, men troligen mest en form av ickeförståelse för våra olikheter. Denna sommar gav mig däremot en helt annan bild av dig, en vän, en andra hälft av ett team, en Lajban.. Jag kommer att sakna dig. Jag kommer verkligen att sakna dig. Tills vi ses igen önskar jag dig och familjen allt gott, ses när vi ses ska jag krama dig mitt allra hårdaste. Och håll i dig, för det är bra hårt ;-D

2011-08-29 | 08:19:32
Bloggadress: http://hittaingetledigtnamn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback