Ny vecka, nya tag!


En härlig bild från i lördags =)

Hej och hå, här håller vi i gång. Varit på promenad och lämnat en blomma till Lena på dagis. Hon var snäll och åkte in till dagis i fredags kväll när vi kom på att Melles snusse var kvar =) Har även hunnit med att städa och tvätta lite.
Barnen får vara hemma från dagis idag. Känner att jag behöver vara med dom idag. Förra veckan var det mycket tid ifrån mina älsklingar.
Snart blir det att steka lite pannkakor. Hann även med att göra en smet innan vi tog den sköna promenaden till dagis. Var länge sedan vi hade en pannkaksfest här hemma =D Pappan i huset är inte lika förtjust i just pannkakor, så vi passar på när han inte är hemma ;-)

Det vankas självklart jobb idag med men har turen att börja 15.30. Skönt att ha två korta pass framför mig. Gör vägen till helgen och ledigheten lite kortare. Helgens planer är även att börja packa ner det här hemmet. Inte långt kvar innan vi sakta kan börja att flytta in. Mycket kartonger kan köras under tiden som badrummet renoveras.

Dags att börja smått med lunchen. Sen är det två små som kommer sova gott en stund innan dom lämnas hos mormor. Där blir Melle hämtad av pappa för att åka och simma. Är som sagt ett pussel för att få allt att klaffa men med lite hjälp lyckas vi =)

Hoppas er vecka börjat i samma sköna tempo som vår =)
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback