Poolhäng!

Puh vilken förmiddag. Vi har rensat ut vårat förråd. Jisses vad skräp vi samlat på oss =)
När vi flyttade till huset rensade vi ut massor. Var en hel del kartonger som slängdes då. Har man tittat in i vårat förråd nu har man inte kunnat tro att ett skit slängdes.
Så under ett par timmar var en del av tomten full med skräp. Summan av det är ett fårråd med sjukt mycket plats =D Glad att det är gjort. Nästan lite lättad faktiskt =)

Har haft mamma och syster här som tagit hand om barnen. Melle har hjälpt till att slänga och bära in. Tror han tog ut sig, för efter en stund ville han lägga sig och sova =) Sjukt stolt över min lille herre!
Jag och mamma har stuttit en del i poolen. Här är det ca 40 grader på altanen, så enda sättet att svalka sig är i vattnet. Hoppas bara inte jag brännt upp mig nu??!! Har smörjt in mig men jag märker av dagen att solen tagit en del =)

Nu blir det en dusch innan jag och barnen åker hem till Ramona och Mencken på middag. Min kära man blir hemma. Han är slut efter den här dagen. Även om han blir bättre så är inte orken helt tillbaka. Tar han ut sig några timmar gör det att han är helt slut på kvällen.

Önksar er en minst lika trevlig kväll som vi kommer ha det =)
KRAM bloggisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback