Torsdag


Fina fynd från igår. Melles ljuslykta är den vita =)

Ledig och barnen sover lunchnap. När vi är hemma då sover Melle. Men på dagis då är han vaken, lättare att hålla igång då ;-)
Vi har hunnit med att morgonmysa under filten. Vi tittade barnprogram och pratade om ditten och datten =) Ingen stress överhuvudtaget.
Vi hann med att tvätta lite. Alla i familjen ska få renbäddat ikväll. Vardagslyx att lägga sig i en renbäddad säng. Hoppas att barnen tycker att det är lite extra mysigt med!!??
Har även varit på Maxi med grabbarna och veckohandlat. Passar på när vi är lediga, nästa lediga dag som jag har är nästa lördag. Lite drygt men på lördag slutar jag efter lunch. Och några av passen är även kortpass, så jag överlever nog =)

Jag ska återgå till mitt kaffe nu. Surfa vidare i bloggvärlden och sedan kliver nog maken innanför dörren. Trevligt med både eftermiddag och kväll ihop ;-)
Tills ikväll har jag även sett till att köpa hem både glass och kakor till honom. Var nämligen någon som klagade över bristen på sådant till honom. Ja för jag äter ju något till Dr Quinn på kvällarna ;-)

Ha en trevlig eftermiddag =)
KRAM.


Kommentarer
sofie säger:

så fina saker du köpt vännen!

2011-08-25 | 14:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback