Vår fredag!

Äntligen är det fredag! Barnen är nybadade och mätta i magen. Var stora potioner som gick ner. Mille åt tre gillade korv och lite pommes. Även jag åt, fem bitar grillad oxfile =D Älskar det och med en god sallad till.

Vi har passat på att handla ett släp till Melles bobbycar idag. For iväg under tiden som mäklaren visade huset. Lät väldigt lovande ;-)
När vi kom tillbaka blev det lek ute tills mormor och morfar kom hit med fika. Hemmagjord kaka med glasyr på. Satt ute i solen på altanen och njöt medans barnen lekte.
Efter en stund valde Melle och morfar att gå en sväng. Melle tog sin cykel och så gick dom till lekparken. Vi andra kom efter en liten stund senare.
Blev massor med lek, båda grabbarna öste sand när dom grävde. Så när vi kom tillbaka var det bara att hoppa in i badet =)
Barnen satt som ljus i soffan när pappa kom hem efter ett litet ärende i grannstaden. Då blev det att starta grillen och fixa middagen. Tar till vara på dom här fina kvällarna. Man vet aldrig när det är den sista!


Melle drog själv sitt släp till kassan =)

"Kom nu mamma" ;-)

Påkopplat och klart.

Eftermiddagsbus i lekparken. Melle tyckte nog det var roligast att gunga med morfar =)

En bestämd liten herre...;-)

Själv i soffan medans brorsan badade.

Båda grabbarna grus =)

Ett barn har nu valt att ge upp, snart är det dags för det andra. Melle är trött efter en kort sovstund efter lunch.
När barnen somnat blir det som vanligt Dr quinn. Sista avsnittet för veckan ;-) Är så skoj att titta på för man minns ingenting av det =)

Ha en mysig kväll.
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback