2 kg köttbullar senare..

Äntligen är köket renstädat efter allt os och stänk. Stod innan lunch och rullade och stekte 2 kg köttbullar. Är i sådana här lägen som min Kitchen aid är värd sin vikt i guld ;-) Tar ingen tid att blanda samman och få en slät och fin smet. Själva rullandet stod jag för och min kära man tog hand om stekandet.
Dessa godsaker är till kvällens julbord med jobbet. Vi ska vara hemma hos min ena chef och för att hon ska slippa göra allt själv hjälper vi till lite grann =) Jag och min andra chef och hem lite tidigare till henne och hjälper till med det sista. Får se det som dagens goda gärning ;-)
Ska kanske säga att köttbullarna fick godkänt med. Barnen fick det och potatismos till lunch. Mille smällde i sig ca 10 st och ett par skedar med mos =D Kött ÄR gott!!

Nu ska jag mig en latte och bara njuta av denna lördag. Lite för lite sömn inatt men härliga barn, man och festen ikväll gör det till en perfekt dag ;-) När dom små somnat in (om dom nu för det?!) ska jag fixa till mig inför kvällen. Det blir nya klänningen från Lola =) Passar perfekt till sådana här tillfällen!

Kikar in senare.
Puss puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback