Avslut på helgen


Latte med smak av vanilj - mums =)

Då har jag gjort denna helgen. Den sprang verkligen förbi =) Skönt när man har den känslan. När man kliver in på jobbet under lördagsmorgonen känns söndagskvällen väldigt avlägsen.
Har jobbat med glada kollegan. Det blir så mycket stolligheter när vi jobbar ihop. Måste man ha för att orka med, ibland blir det lite kämpigt.

Imorgon blir det VAB för min del. Melle är fortfarande inte helt feberfri. Han är dock lite piggare och får nu i sig lite mat. Hostan har inte försvunnit och låter lika hemsk fortfarande. Melle har väldigt lätt för att få kruppliknade hosta när han blir riktigt förkyld. Är bara att hålla lite extra koll hela tiden.
Våra planer för morgondagen är att baka pepparkakor =) Det tror jag grabbarna kommer att gilla. Lite lagom underhållning på en måndag.

Här ska det nu mysas i soffan. Jag ska dricka upp min latte som jag smaksatt med lite vanilj. Hade fått in på jobbet och en flaska fick självklart följa med hem igår ;-) Till latten äter jag en liten ferrero rocher. Goda praliner som jag enbart unnar mig till julen =)

Trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback