Dunderkvinnan är mitt andra namn!

Imorse vaknade jag med ett ryck kl 07.15 - PANIK!! Om 15 min skulle jag infinna mig på jobbet.
Kastade mig upp ur sängen, på med kläder, satte in ett par linser, bortade tänderna och sminkade mig lite snabbt. Hade inte släppt ner håret från fredagen, så lite spray fixade frillan. Och på 10 min var jag klar och stod påklädd i hallen =D Stämplade in 07.31 på jobbet, då en hel minut sen var jag =) Så just idag, som alla andra dagar var jag lite extra glad att ha så nära till jobbet!!
______________________________________________________

Fick det här i ett mms på jobbet idag. Är lille Mille som varit i farten igen ;-) Och nu fick vi förklaringen till vart alla hans nappar tar vägen. Tidigare i veckan hittade jag en i köksskåpet, i pappas snapshink. Ja han är allt en liten frans.


Ett kakmått och två nappar. Liggandes i baslådan =)

Här sitter vi nu och myser framför tvn. Lyssnar på lille Melle som hostar inne i sin säng. Idag vaknade han tidigt av att han hostade. Blev inte bättre under morgonen, snor och feber. Hela dagen har han spenderat i soffan. Lite lek och en sväng till mig på jobbet för lite lördagsgodis. Men när han väl kom hem ville han inget ha.
Lite lite mat petar han i sig. Han får sig vätska och har bara fått flytande ipren en gång idag. Hoppas verkligen att det ger med sig!? I vilket fall så kommer han bli hemma på måndag. Bättre att vara hemma en dag extra och bli riktigt frisk.
Just nu känns det som alla är sjuka hela tiden. Sofie c/o har vi bara träffat några få gånger dom senaste veckorna. Sjukdomarna har bara avlöst varandra. Får hålla lite tummar att vi blir helt friska till jul och nyår!?

Ska återgå till mannen och Så ycket bättre. Imorgon är det jobb igen...
KRAMAR!


Kommentarer
sofie säger:

vi saknar er.. min ögoninftkion verkar inte ge mig sig. men alfosn är bra. var bara en dag. skönt för han! vi får hålla tummarna nu att alla basiller försvinner från oss alla.

puss

2011-12-04 | 10:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback