Längtar tillbaka

Det går inte att låta bli att önska att det var helg igen, gärna helgen som var ;-) Vi hade verkligen en kärleksfull helg jag och min kära man. Det är speciellt att åka iväg och göra saker utan barn och det här var första gången vi var iväg längre än en dag. Vi anser att det är viktigt att ta tillvara på egentiden. Vård kärleken, för vi är inte bara mamma och pappa. Vi är också man och hustru, det måste man se till att få vara ibland med!

Vi valde att checka in i Marina plazas svit på översta plan. Vi såg även till att få havsutsikt - vilket vi självklart fick. Kan lätt säga att jag kommer spendera dom extra pengarna igen för man får lite mer än i ett vanligt dubbelrum.
Det är inte bara mer utrymme, utan mer "lyx". Tex vattenkokare, Nespressobryggare, frukost på rummet, bubbelbadkar, margonrock och tofflor, separat toalett och badrum, massor av gratissaker, extra service i receptionen. Det här är bara lite av dom olika sakerna. Sen valde Christian att överraska med champange och färsk frukt när vi kom upp till rummet. Romans är hans mellannamn ;-)

Försökte att ta några kort men dom blev inte så bra. Men det är för att ge er alla ett smakprov på hur man kan vårda kärleken lite extra =)


"Vardagsrummet" sett från hallen.

"Vardagsrummet" sett från sovrumsdelen.

"Sovrummet" sett från "vardagsrummet" =)

Vacker utsikt från fönstret i "vardagsrummet"

Här avgår båtarna till Helsingör. Det såg vi från vårt andra fönster i "vardagsrummet"

Framför sängen hade vi ett stort fönster. där såg vi när båtarna la till. Kanske inte det roligaste men för vår del gjorde det inte så mycket. Var vattnet och ljuden av måsar vi ville åt. Var ganska härligt att vakna varje morgon och höra måsar. Då vet man att det är nära till vattnet =)


Fredagens stora överraskning!

Vi var överens om att vi skulle återkomma till just detta rum snart igen. Blir till våren/sommaren, då behöver vi vårda vår kärlek igen ;-) Barn är strängt förbjudna på sviter, så tyvärr får inte barnen se fartygen lägga till/avgå. Vi får istället åka båt, tror dom tycker det är lika härftigt =)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan. Barnen sover och mannen är iväg en sväng. Den här veckan är intensiv men på fredag kl 15.30 får jag tre dagars ledigt igen. Då blir det julfirande med nära och kära!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback